fbpx

TERMÉKCSALÁDOK

ATODERM

SENSIBIO

SÉBIUM

HYDRABIO

PHOTODERM

CICABIO

PIGMENTBIO

NODÉ

ABCDERM

MINDEN TERMÉK

Ökobiológia- a Naos megközelítése

A NAOS egy célorientált, küldetéstudattal rendelkező vállalat, amelyet egy humanista utópia elképzelése inspirál.

Az ökobiológia azon az elven alapszik, hogy a bőr egy folyamatosan fejlődő ökoszisztéma, amely kölcsönhatásban van a környezetével, és amelynek természetes erőforrásait és mechanizmusait meg kell óvnunk. Ahelyett, hogy túlápolnánk a bőrt, meg kell tanítanunk arra, hogyan működjön megfelelően…

A hatóanyagok halmozásával szemben inkább azt tűzi ki célul, hogy segítsen a bőrnek megerősödni és alkalmazkodni a környezetéhez. A hagyományos kozmetikával ellentétben az ökobiológiai módszerek mélyen a bőr rétegeiben hatnak, nem pedig a felszínen, így a kezelés a szépségápolás mellett egy új, terápiás dimenzióval is kiegészül.

Az „ökoszisztéma” és a „biológia” szavak összekapcsolódása, ez a pozitív megközelítés azon az elképzelésen alapul, hogy bőrünk (biológia, fiziológia), az egyének (életmód) és bolygónk ökoszisztémái elválaszthatatlanul kapcsolódnak egymáshoz, és folyamatosan kölcsönhatásba lépnek egymással. Ezen elvek alapján elősegítjük a bőr alkalmazkodását a környezethez, és ahhoz, hogy saját forrásait vegye igénybe az egyensúlytalanság megszüntetésére, hogy visszanyerje természetes funkcióit. A NAOS vállalat három márkát – BIODERMA, Institut Esthederm és az Etat Pur – összekötő, kohéziós rendszer, amelynek termékeit a bőr természetes folyamatai inspirálják.

Care first.

A BIODERMA a NAOS egyetemes része, amely kifejezetten elkötelezte magát amellett, hogy a bőrgyógyászatot a lehető legszélesebb körben elérhetővé teszi: gondoskodással, figyelmességgel és szeretettel.

A BIODERMA-nál szenvedélyesen foglalkozunk, támogatjuk és javítjuk minden egyes ember életminőségét. Folyamatosan újításokra törekszünk, hogy olyan hatékony bőrgyógyászati megoldásokat kínáljunk, amelyek valóban tiszteletben tartják a bőrt és könnyen kezelhetővé teszik a mindennapokban.

A „Care first.” jelige megtestesíti a márka gondoskodással kapcsolatos ambícióját, amelyet a NAOS világszerte szeretne elterjeszteni: egészség, jóllét – figyelmesség és gondoskodás – gyengédség és szeretet.

Az egészséges bőr szolgálatában

A bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. Szennyeződés, időjárási viszonyok, UV-sugarak, betegségek, gyógyszeres kezelések, öregedés … Mindezek a tényezők gyengítik a bőr minőségét

AA bőr érzékenyebbé, reaktívabbá válik, kívülről bőrpír és irritáció jelentkezheet. Minden ember bőre a DNS-étől függően a saját módján reagál.

Ezen tüneteken túl az ökobiológia figyelembe veszi az egyén általános környezetét. Az ökobiológián alapuló márkanévként a BIODERMA a bőrbiológia és az ökoszisztéma intelligenciájának minden szakértelmére támaszkodik, hogy megértse a bőr érzékenységének minden típusát és annak folyamatos kölcsönhatásait, és hogy az adott bőr diszfunkcióira szabott választ biztosítson. A BIODERMA-nál a biológia a bőrgyógyászat, az egészség szolgálatában áll.

Innovatív megközelítés: pozitív formulák

Anélkül, hogy szembeszállnánk a természetes kémiával, formuláink összetétele pozitív megközelítésen alapul: pontosan és szigorúan megválasztva a célhoz és felhasználáshoz szükséges hatóanyagokat, az egészséges bőr számára megfelelő összetételben. A tartós hatékonyság biztosítása érdekében, amely tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrt is, úgy gondoljuk, hogy a bőr teljes ökoszisztémáját figyelembe kell venni. Ami a megközelítésünket irányítja: .

Tanulmányozzuk a tüneteket a bőr egyensúlyhiányának fellépésében

Annak biztosítása, hogy a bőr tartósan erősebbé váljon, és jobban alkalmazkodjon a környezetéhez. Ehhez tiszta, jó minőségű molekulákat választunk meg, célzott biológiai hatásmechanizmussal.

Inspiráció az élet és a bőr természetes biológiája által

Mivel a bőrünk a saját összetételéhez hasonló összetevőket jobban képes hasznosítani, ezért előnyben részesítjük a bőrben természetesen jelen lévő biomimetikus összetevőket, vagy az olyan összetevőket, amelyek utánozzák a bőr természetes folymatait. A problémás bőr esetében a speciális hatóanyagokat elismert dermatológiai hatékonyságuk alapján választjuk ki. /p>

Figyelembe véve a bőr ökoszisztémáját

A belső és a külső tényezők figyelembe vételével különös figyelmet fordítunk a biológiai mechanizmusok egészére, hogy globális, pontos és megfelelő választ adjunk.

Erősítjük a bőr természetes mechanizmusait

Segítjük, hogy a bőr alkalmazkodjon és önmagában visszanyerje egyensúlyi állapotát. Minden döntésünket az alábbi 4 tényező, tökéletes egyensúlya adja: aktív összetevők, megfelelő mennyiségben, az érzékszervi tapasztalatok és a könnyű mindennapi használat alapján.

Termékeink megtestesítik az ökobiológiai megközelítésünket

– Újraaktiválják a bőr természetes mechanizmusait

– Elősegítik a bőr alkalmazkodását a környezetéhez

– Tiszteletben tartják a bőr természetes biológiáját

– Megőrzik a bőr toleranciáját

Ez azt jelenti, hogy termékeink egyesítik a látható és tartós hatékonyságot, figyelembe véve a bőr összes lehetséges érzékenységét.

Mivel a megfelelő tájékozottság azt jelenti, hogy mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő terméket, mi segítünk jobban megérteni termékeink összetételét.

Valami, amit önállóan megtehet az Ask.NAOS.com webhelyen.

      • 450 formula
      • 650 összetevő
      • 40 szabadalom

Francia minőség és megjelenés

Mint a NAOS által tervezett összes terméknél, a BIODERMA dermatológiai termékeit is Franciaországban készítik és gyártják.
Az Aix-en-Provence-ben egyetlen telephely felelős a NAOS összes ipari, kutatási és fejlesztési tevékenységéért, lehetővé téve termékeink értékláncának teljes ellenőrzését.
A NAOS meghatározza a legszigorúbb kritériumokat a gyógyszeripari szabványok szempontjából, ami egyedülálló ökobiológiai szakértelmet és minőséget eredményez. 

Szakértelmünk: a Bőr biológiája

A BIODERMA a NAOS egyik márkája, amely 40 éve szenvedélyesen a bőr biológiai szolgálatában áll.  Innovációink és a bőr egészségének javítását célzó áttörésekben való részvételünk úttörő szakemberekké tett minket a bőrgyógyászatban. 

Küldetésünk: Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában, a bőr egészségének megőrzésére

Abban hiszünk, hogy az egészséges bőrnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie, ezért minden egyén számára, minden korosztályonnak és minden bőrtípusra külön fejlesztjük termékeinket, a biológiában és a bőrgyógyászatban szerzett szakértelmünkre építve. A világ minden tájáról érkező egészségügyi szakemberrel együttműködve, termékeinket az egészséges bőr megőrzésére és az összes rendellenességre specializáltan készítjük. Például reaktív bőrre, száraz és atópiás bőrre, pattanásokra hajlamos bőrre stb. Minden bőrtípusnak segítünk, hogy erősebbé és egészségesebbé válhasson, függetlenül annak érzékenységétől vagy környezetétől. A praktikus és könnyen kezelhető termékek mindennap gondoskodnak bőrödről és támogatják azt, a látható és tartós hatékonyság érdekében anélkül, hogy veszélyeztetnék a bőr tiszteletét.

Kutatók és szakértők együttműködő ökoszisztémája

A BIODERMA a NAOS kutatási és innovációs hálózatára támaszkodik. 

Naponta több mint 80 nemzetközi partner elit egyetemektől, rangos kutatóközpontoktól és innovatív induló vállalkozásoktól működik együtt csapatunkkal Aix-en-Provence-ben. 

A biológiával kapcsolatos ismereteink és tapasztalataink folyamatosan növekednek a bőr egészségének legújabb tudományos előrelépéseivel, az egészséges bőrfunkciók megértésével, valamint a bőr érzékenységével, diszfunkcióival, regenerációjával és a mindennapi védelmével kapcsolatban. 

Világszerte egészségügyi szakemberekkel dolgozunk együtt, akik azonosulnak ökobiológiai elképzeléseinkkel. A bőrgyógyászok, gyermekorvosok, onkológusok, kórházi személyzet tagjai és gyógyszerészek lelkesen vesznek részt kutatási programjainkban. 

Együtt, ugyanazon megközelítés vezéreltével megpróbáljuk jobban megérteni a bőr egyensúlyhiányának eredetét, hogy előkészítsük az utat az új dermatológiai innovációkhoz és megvizsgáljuk a forradalmi megoldásokat. 

Az alapkutatás folyamatos fejlődése lehetővé teszi számunkra, hogy lépésről lépésre jobban kiszolgáljuk a fogyasztók bőrénk igényeit az egészség megőrzése érdekében. 

Az innováció dinamikája, amelyet a közös fejlesztés vezérel

A termékinnovációk fejlesztésénél együtt dolgozunk orvosokkal, bőrgyógyászokkal és bőrápolási szakértőkkel. 

A kapcsolataink alapja az elfogadásés a figyelem képessége, így fejleszthetjük receptúráinkat és megfogalmazásainkat. 

Az ötlettől a végtermékig – beleértve azok hatékonyságának és a bőr toleranciájának értékelését is – a BIODERMA számít a független szakértők és fogyasztók viasszajelzéseire, hogy biztosítsák termékeinkkel az igények kielégítését. Legyen szó kerekasztalokról vagy egyéni interjúkról, arra törekszünk, hogy minden közösségünk ezt kövesse. 

Látható hatékonyság minden érzékenység tiszteletben tartásával

Mivel minden bőr egyedi, a BIODERMA az ökobiológiai alapelveken alapuló, személyreszabott módon gondoskodik róla.

Vigyázzunk a bőrre, a tisztítással kezdve

A BIODERMA-nál úgy gondoljuk, hogy a tökéletesen megtisztított bőr az egészséges bőr előfeltétele. A megfelelő tisztítás az első lépés a bőrápolásban, amely optimalizálja az összes kozmetikai termék hatékonyságát. Számunkra a bőr tisztítása a gondoskodás alapja. 

Ezért fejlesztettük ki a bőrgyógyászati tisztításhoz kapcsolódó szakértelmünket, amely olyan áttörő innovációkhoz vezetett, mint például a Nodé sampon létrehozása 1977-ben – az első rendkívül gyengéd sampon, amely non-detergens tisztító hatással készült. Nem is beszélve az ikonikus Sensibio H2O micellás vízről, ami forradalmasított a sminkeltávolítás folyamatát, kielégítve a bőrgyógyászok igényeit, akik olyan tisztítót keresnek, amely gyengéd a páciensek bőrével. Úttörőként a BIODERMA azért fejlesztette ki az első micellás vizet a piacon, hogy a mély rétegekben is meg tudjon tisztulni még a legérzékenyebb bőr is. 

Az egészséges bőr megőrzése

Alapvető mindennapi termékek a bőr alapos tisztításához és a szükséges hidratálás biztosításához. 

Bőrápolási termékeink egy szabadalmaztatott természetes komplexet, a DAF (Dermatological Advanced Formulation) tartalmazzák, amely elősegíti, hogy a bőr kevésbé legyen reaktív.

Segítség a bőrbetegségek kezelésében, amikor a bőr szenved

Nemzetközi szabadalmakat használunk bőrápolási termékeink fejlesztésekor, hogy célzott választ adjunk minden bőrprobléma esetén. Az ökobiológia azon elvei alapján, amelyek ösztönöznek bennünket, szabadalmaink ezen diszfunkciók okaira reagálnak, túlmutatva a tüneteken, hogy segítsék a bőr természetes biológiai funkcióit újra aktiválni. 

Gyógyszeres mellékhatások kezelésének támogatása

Néhány komoly vagy hosszú távú betegség (cukorbetegség, rák, veseelégtelenség stb.) esetén az alkalmazott gyógyszerek gyengíthetik a bőrt és káros mellékhatásokat okozhatnak a bőrön. A biológia és a bőrgyógyászat szakértelmével olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek kifejezetten ezeknek a hatásoknak a kiküszöbölésére szolgálnak.  

Egészségügyi szakemberekkel együttműködve már 40 éve

Fedezd fel bőrgyógyászati szakértelmünket

Hatékonyság és biztonság, orvosi felügyelet mellett tesztelve

Tudj meg többet a klinikai vizsgálatainkról