fbpx

LRP szérumok

LA ROCHE-POSAY
Hyalu B5 szérum (30ml)

La Roche-Posay Hyalu B5 szérum hialuronsavval és B vitaminnal.

Ránctalanító koncentrátum energetizáló és bőrfelszín-feltöltő hatással.
A La Roche-Posay első ránctalanítója, amely feltölti a bőrfelszínt és regenerál is.
Indikáció: Kisebb és nagyobb ráncok, teltség- és rugalmasságvesztés, fáradtnak látszó bőr. Innováció: Különleges, bőrbarát, energetizáló formula, amely kétféle tiszta hialuronsavat tartalmaz, valamint B5-vitamint és tiszta madecassoside-ot a bőr telt megjelenésének elősegítéséért, nedvességtartalmának feltöltése általi egységesítéséért.
A bőr azonnal rugalmasabb és üdébb lehet. A kisebb és nagyobb ráncok csökkenni tűnnek. Az arcbőr mintha feltöltődne.
Használja reggel és este az arcra és nyakra. Minden bőrtípusra. Ellenőrzött nikkeltartalom.

LA ROCHE-POSAY
Vitamin C10 regeneráló szérum (30ml)

ALa Roche-Posay vitamin C10 különleges regeneráló öregedésgátló szérum.

A La Roche-Posay C-vitamin különleges regeneráló öregedésgátló szérum magas tiszta C-vitamin koncentrációval, szalicilsavval és bőrnyugtató neurosensine-nel, fiziológiás pH-értékkel az érzékeny bőr ragyogásának felfedéséért. Érzékeny bőrre is alkalmas.
BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG: A bőr azonnal puhábbnak, hidratáltabbnak érződik és ragyog. A kisebb és nagyobb ráncok jelei csökkennek, a bőr simábbnak látszik. Mintha átalakulna, a bőr textúrája és tónusa egységesebbnek, simábbnak és finomnak tűnik. A bőr gyönyörűen ragyog.

Használat:
Reggel vigye fel az arcra és a nyakra. Kerülje a szemkörnyéket. Fényvédővel együtt használja. Könnyű, gyorsan beszívódó textúra. Bársonyos, nem zsíros hatás. Megfelelő sminkalap.

LA ROCHE-POSAY
Retinol B3 regeneráló szérum (30ml)

La Roche-Posay Retinol B3, koncentrált regeneráló és bőrsimító szérum.

Tiszta formában és fokozottan felszabaduló retinol és B3-vitamin, La Roche-Posay termálvízzel.
Mély ráncok, egyenetlen arcszín, nap – fény általi bőröregedés.

Különleges szérum, az etalonnak számító öregedésgátló retinollal (tiszta + fokozatosan felszabaduló formában) a bőröregedés jelei ellen, regeneráló B3-vitaminnal és hidratáló glicerinnel. Nem szárít. Magas tolerálhatóság.

HATÁS: A bőr azonnal simább és ragyogóbb lehet. A bőr napról napra ragyogóbb és tónusosabb lehet. A photoageing jelei fokozatosan halványodhatnak: a ráncok láthatósága csökkenhet, az arcszín egyenletesebbé válik.

Használata:
Hidratáló fluid. Selymes, nem ragacsos bőrérzet. Használja este az arcra és a nyakra, önmagában vagy hidratáló krém előtt. Minden bőrtípusra. Zsíros bőrre is. Nem komedogén. Nappalra használjon mellé legalább SPF15 faktorú fényvédőt.