fbpx

Egyéb

Happy Dog jutalomfalatok

A bajor hagyományokat követve és alkalmazva a legújabb tudományos felfedezéseket, az innovatív termékek egyesítik a helyi gazdáktól származó természetes, tiszta összetevőket, például az illóolajos növényeket és még sok más alapanyagot. Minden termék valódi élelmiszeripari alapanyagból készült, a biztos származás bizonyosságával.

gimpetmulti

Gimpet multi-vitamin

Macskák részére! A Gimpet Multi-Vitaminban megtalálható 12 létfontosságú vitamin javítja az ellenállóképességet, a taurin pedig szükséges az éleslátás és az egészséges szívműködés fenntartásához. A ballasztanyagok roppant értékes segítséget nyújtanak a bélflórának.

GimDog Sport Snacks jutalomfalatok

Ízletes, friss húsból készült gabonamentes jutalomfalat L-karnitinnel. Ideális edzésekre és mozgékony kutyák számára, de akár jutalomfalatként is adható útközben vagy otthon. Az L-karnitin növeli az állatok teljesítményét, fokozza az anyagcserét.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Ízek: tőkehalas, marhás, baromfis, bárányos

rugalmaspolya

Copoly öntapadó rugalmas pólya

Gyors kötözőszer 

Jellemzői: Öntapadó: A kötés felhelyezésekor anyagában rendkívül erősen összetapad, a rétegek egymással összesimulva stabilan rögzítődnek. Egyéb fixálásra nincs szükség, nem kell ragtapaszt használni. Lélegző: Segíti a sebgyógyulást, mivel átereszti a levegőt. Gyors: A felhelyezéskor gyorsan összetapad, és később kézzel egyszerűen és könnyen eltávolítható.

kullancskiszedo

Kullancskiszedő-csipesz

Műanyag csipesz a négylábúakat megtámadó kullancsok szakszerű eltávolításához.

 

keklukacs

Kék Lukács kenőcs

azitromicin+mikonazol+szulfametoxazol – VÉNYKÖTELES!

Baktériumok és gombák okozta különböző fokú bőrgyulladások, sebek, műtéti sebek kezelésére. Az érintett területre vigyük fel a kenőcsöt naponta két alkalommal. A kezelés időtartama legalább 10 nap. Ha a kezelés eredményesnek látszik, és az elváltozás jellege szükségessé teszi, a kezelést a teljes gyógyulásig lehet folytatni.