fbpx

Bolha- és kullancsfertőzés


RÁGÓTABLETTÁK

Bravecto rágótabletta kutyáknak

12 héten (kb. 3 hónapig) tartó hatása van. Ezt a gyógyszert külső élősködők elleni védelemre használják. Bolha, kullancs és egyéb vérszívók elleni védelemre ajánlott.Alkalmazása rendkívül egyszerű. A kutyussal meg kell etetni az 1db ízesített falatkát, ezt követően alakul ki a védelem.

NexGard Spectra rágótabletta kutyáknak

A Nextgard Spectra kombinációs készítméby afoxolaner-t és milbemicin-oxim-ot tartalmaz. 1 hónapos védelmet biztosít bolhák, kullancsok, gyomor-bélrendszeri fonálférgek, és a szívférgesség ellen is

RÁCSEPEGTETŐ OLDATOK

Advantage rácsepegtető oldat

Rácsepegtető oldat Macskák és nyulak bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként.

Advocate rácsepegtető oldat

Macska és kutya: Az Advocate a bolhaellenes imidakloprid és a széles spektrumú endectocid moxidektin kombinációját tartalmazza, mely kutyán és macskán is alkalmazható. Egyszerűen használható rácseppentő pipetták és testtömeghez, állatfajhoz igazodó (a moxidektin eltérő koncentrációja miatt az egyes termékek csak az adott állatfajnak adhatók) kiszerelés jellemzi.

Advantix rácsepegtető oldat

Az Advantix® spot on kifejezetten kutyáknak kifejlesztett külső élősködők elleni készítmény. Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!

Fypryst rácsepegtető oldat

Kutyák bolha vagy kullancs okozta fertőzésének, valamint szőrtetvességének. megelőzésére és kezelésére. Kutyák bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és kezelésére.

Frontline Tri-Act rácsepegtető oldat

FRONTLINE® TRI-ACT kutyák számára, három az egyben parazita ellenes hatással. Távol tartja a bolhákat, kullancsokat és repülő rovarokat. Kezel és megelőz egyetlen alkalmazással.

Vectra 3D rácsepegtető oldat kutyáknak

A Vectra® 3D repellens (táplálkozás megelőző) hatásának köszönhetően megakadályozza a kullancsok, igazi szúnyogok, lepkeszúnyok és szuronyos istállólegyek csípését, valamint elpusztítja a bolhák fejlődési alakjait, a kifejlett bolhákat, kullancsokat, igazi szúnyogokat és a szuronyos istállólegyeket.