fbpx
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
patika_belso
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

“Cédrus patika, a családias”

Tisztelettel köszöntjük honlapunkon. Patikánk Pesterzsébet első magánalapítású gyógyszertára, amit 1992-ben hoztunk létre. A családiházas övezetben a lakosság messzemenő támogatásával, egymás bizalmára épülő, igazi családias légkörű patikát alapítottunk.

Munkánk a környező lakosság problémamentes és ugyanakkor szakszerű gyógyszerellátására fókuszál. Ezt szolgálja kezdetektől fogva a hosszú nyitvatartás, amely hétköznap 8.00-tól 20.00-ig, szombaton pedig 8.00-tól 12.00-ig tart.

Patikánk megjelenésében is igyekszik nyugodt és kellemes környezetet nyújtani, ami az első lépés a gyógyuláshoz vezető úton. Ebben meghatározó szerepe van szakember-gárdánknak, akik ismereteikkel, tudásukkal, odafigyelésükkel járulnak hozzá betegeink problémáinak teljeskörű megoldásához.
Fontosnak tartjuk még kiemelni, hogy a gyógyszertár több mint 30 éves fennállása alatt végig családi tulajdonban volt és van ma is. Immár egy helyett két gyógyszerész (anya és lánya) gondoskodik a patika megfelelő működéséről és szakmai irányvonalairól. Így a régi tradíciók mentén, de mégis modern szemlélettel visszük tovább a Cédrus „családias hangulatát”.

A megnyitás óta kétszer újítottuk fel a gyógyszertárat. Először 10 évvel a megnyitás után, legutóbb pedig 2015-ben, amikor jelentős átalakítás történt és bővült az alapterület is Ekkor került beépítésre a háttérben izgő-mozgó gyógyszerkiadó automata, amely a kezünk alá készíti az általunk kikért gyógyszeres dobozokat. Ezzel nemcsak a gyógyszerek kiadása válik gyorsabbá és biztonságosabbá, de több időt tudunk fordítani a hozzánk járókkal való kommunikációra.
2012-ben és 2017-ben két alkalommal is az Ország Kedvenc Patikájának választottak minket. Ez hatalmas elismerés, hiszen a hozzánk járó vásárlók elégedettséget és szeretetét tükrözi.

Aki még nem járt nálunk, annak is szívesen bizonyítunk.
Kérjük tiszteljenek meg minket és forduljanak hozzánk bizalommal!