fbpx

Eucerin Termékcsaládok


Anti-Pigment

Anti-Pigment

Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, hogy bőre egyenletesebb megjelenésű és sugárzó legyen.

AQUAporin ACTIVE Arcápolás

AQUAporin ACTIVE Arcápolás

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

AtopiControl

AtopiControl

Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettünk ki, valamint alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is a nem gyulladt és a gyulladt időszakokban egyaránt.

DermatoCLEAN [HYALURON]

DermatoCLEAN [HYALURON]

Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] arctisztítók a rendkívül gyengéd tisztító összetétel mellett hialuronsavat és egyéb természetes hidratáló összetevőket is tartalmaznak, hogy segítsék a bőr természetes nedvesség-egyensúlyának fenntartását.

DermoCapillaire

DermoCapillaire

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.

DermoPure

DermoPure

DERMOPURE termékcsaládunkat kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy kezelje a pattanásképződésre és aknéra hajlamos bőr fő problémáit, és segítsen, hogy már a kiváltó okok szintjén felvehesse a harcot az aknéval és az akne utáni foltokkal szemben.

pH5

pH5

Az Eucerin pH5 átfogó termékcsaládot kifejezetten a száraz, érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Az egyedülálló Eucerin pH Egyensúlyrendszer visszaállítja a bőr optimális pH-értékét és megerősíti a bőr természetes védekezőképességét, így a bőr ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben és az érzékenysége is csökken.

Q10 ACTIVE

Q10 ACTIVE

A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.

Hyaluron arcpermet

Hyaluron arcpermet

A Hyaluron arcpermet intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, így az nem csak egészséges, de üde is lesz. A hialuronsav és a természetazonos glüko-glicerol kombinációja serkenti a bőr saját vízellátási rendszerének aktiválását (amely a víz sejtek közötti szállításáért felel), ezáltal belülről segíti elő a bőr hidratálását és nedvességtartalmának egyensúlyát.

Hyaluron-Filler + Elasticity

Hyaluron-Filler + Elasticity

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mély ráncokat és az öregségi foltokat, emellett fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke belülről hatva, láthatóan feltölti a mély ráncokat, míg az arctiin és kreatin (kollagén-elasztin komplex) kombinációja serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát.

Hyaluron-Filler+Volume Lift

Hyaluron-Filler+Volume Lift

A klinikailag tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. A rendkívül hatékony magnolol a feszességet adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli*. Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, míg a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal segít feltölteni a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.

Hyaluron-Filler 3x hatás

Hyaluron-Filler 3x hatás

Az Eucerin Hyaluron-Filler 3-szoros hatású formuláját kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon azzal a folyamattal, amikor bőrünk hialuronsav-termelése csökken, finom ráncok és redők kezdenek kialakulni, aminek következtében bőrünk öregebbnek tűnik. Feltölt. Élénkít. Véd.

Hiperérzékeny bőr  termékcsalád

Hiperérzékeny bőr termékcsalád

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

Eucerin® Sun termékcsalád

Eucerin® Sun termékcsalád

Az Eucerin Sun termékcsalád átfogó védelmet nyújt a napsugárzás bőrkárosító hatásával szemben. Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia egyesíti a megbízható UV-védelmet nyújtó, szélessávú, fotostabil UVA- és UVB-szűrőket, valamint a nagy energiájú látható fény ellen védő licochalcone A-t. A glicirretinsav további DNS-védelmet biztosít.

UreaRepair PLUS

UreaRepair PLUS

Az Eucerin UreaRepair PLUS átfogó termékválasztékot kínál, amely testápolókat, krémeket és mosakodószereket, valamint kéz- és lábápolási termékeket tartalmaz. Ezek a termékek a vízmegkötő aktív urea különböző koncentrációit tartalmazzák, mivel az alkalmazott koncentrációnak a szárazság súlyosságához kell igazodnia.

Eucerin Aquaphor

Eucerin Aquaphor

Az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs azt az SOS ápolást nyújtja a száraz vagy rendkívül száraz, töredezett és irritált bőr számára, amire annak szüksége van. A vízmentes kenőcs gyengéd, féligáteresztő védőréteget képez a bőrön, mely biztosítja a vízpára és az oxigén természetes ki-be áramlását, így engedi a bőrt „lélegezni” és erősíti természetes védelmi funkcióit

Dezodorok és izzadásgátlók

Dezodorok és izzadásgátlók

Az Eucerin® dezodorokat úgy fejlesztették ki, hogy kifejezetten bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezzenek, ezért használhatók érzékeny vagy nagyon érzékeny bőr esetén is.

Fedezze fel az Eucerin világát

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői
A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával
Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett
Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.

A márka története – több mint 100 év tapasztalat és szaktudás – Az innovatív tudományos bőrápolás jegyében


Az Eucerin® márka mögött álló vállalat, a Beiersdorf neve több mint egy évszázada összeforrt a bőrápolás területén áttörést jelentő újításokkal. Az Eucerin® márka esetében a kutatás és a termékfejlesztés a kezdetektől fogva elválaszthatatlan a bőrgyógyászati kutatásoktól.

Az Eucerin® az optimális és a lehető legjobb hatóanyagokkal dolgozik –


így biztosítja bőre számára, hogy az mindig egészséges és ragyogó maradhasson.

Az Eucerin® saját standardok alapján dolgozik a modern bőrápolási megoldások megtalálásában. Ismerje meg az Eucerin® intenzív kutatási és fejlesztési folyamatait.

A lehető leghatékonyabb termékek és bőrápolási megoldások kutatása –


Ismerje meg az Eucerin® vezető innovációit a bőrápolás terén és tudjon meg többet a termékek tudományos hátteréről.

Eucerin® termékek és összetevőik –


Az Eucerin® kimagasló minőségű termékeinek alapja a tudományos kutatásokon és a bőr iránti szenvedélyen nyugszik. Természetesen az Eucerin® szakemberei minden egyes termék esetében nagy gondot fordítanak az összetevők kiválasztására, és arra, hogy ezek száma korlátozott legyen. Mindazonáltal hatóanyag intolerancia vagy allergia esetén hasznos lehet utánanézni az egyes összetevőknek Összetevők adatbázisunkban: