fbpx

A CERAVE CERAMIDOS BŐRÁPOLÓK TÁMOGATJÁK A BŐR VÉDŐFUNKCIÓJÁT

3 ALAPVETŐ CERAMID

A BŐRBEN TERMÉSZETESEN IS ELŐFORDULNAK

CeRave Termék kategóriák


TESTÁPOLÁS

TESTÁPOLÁS

A testápoló tejek és krémek kulcsfontosságúak a bőr hidratálása érdekében. Testápoló termékeink ceramidokat tartalmaznak a bőr védőrétegének támogatásáért és a nedvesség megtartásáért. Megfelelőek száraz bőrre, az érdes és egyenetlen bőr simítására vagy akár az ekcémára hajlamos bőr ápolására.
 TISZTÍTÓK ARCRA ÉS TESTRE

TISZTÍTÓK ARCRA ÉS TESTRE

Egy megfelelő arctisztító, tusfürdő vagy mosakodószer hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik. Függetlenül attól, hogy milyen típusú a bőröd, tisztítóink a gyengéd, de hatékony tisztító hatóanyagok mellett ceramidokat tartalmaznak a bőr védőrétegének támogatásáért és a nedvesség megkötéséért. Termékválasztékunkban találhatók gyerekeknek és felnőtteknek kifejlesztett, valamint speciális bőrproblémákra megoldást kínáló termékek is.
HIDRATÁLÓ ARCKRÉMEK

HIDRATÁLÓ ARCKRÉMEK

A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett bőrápoló termékeinket 3 alapvető ceramiddal gazdagítottuk, amelyek segítenek helyreállítani a bőr védőrétegét. Hialuronsav-tartalmuk által táplálják és hidratálják a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmasak, legyen az száraz, kombinált, zsíros, érdes vagy pattanásos, sőt a legérzékenyebb bőrre is. Kíméletes formulájuk illatanyagmentes, hipoallergén, nem komedogén és gyengéd a bőrhöz. Válogass a krém vagy tej, nappali vagy éjszakai formulák közül, melyek között akár fényvédős termékeket is találsz, hogy megóvhasd a bőröd a napsugárzással szemben. Találd meg a megfelelő hidratálót arcra, nyakra vagy szemkörnyékre.
SZÉRUMOK ÉS  CÉLZOTT BŐRÁPOLÓK

SZÉRUMOK ÉS CÉLZOTT BŐRÁPOLÓK

A bőrápolási rutin rendszeres részeként használva, egy szérum extra hidratálást és célzott ápolást biztosíthat az egyenetlen bőrtónus és textúra, a fakóság vagy a tág pórusok ellen. A CeraVe bőrápolók közül a szérumok is három alapvető ceramidot tartalmaznak a bőr természetes védőrétegének támogatásáért az olyan koncentrált hatóanyagok mellett, mint például a retinol.

CeraVe története – CeraVe termékelőnyök


Bőrgyógyászokkal kifejlesztett bőrápolás alapvető ceramidokkal


2005-ben a CeraVe bőrgyógyászai egy 3 alapvető ceramid (ceramid 1, 3, és 6-II), zsírsavak és egyéb lipidek keverékével gazdagított bőrápolási termékcsaládot fejlesztettek ki, a bőr természetes védőrétegének támogatásáért.

CeraVe Technológia


Egy forradalmi rendszert fejlesztettek ki és a MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) nevet adták neki. Ez a hidratáló összetevőket 24 óra leforgása alatt, rétegenként bocsátja ki, a bőr puhításáért, akár egész nap.

Megszületett a CeraVe


A ceramidok és a MVE technológia kombinációjával a CeraVe 2006-ban három alaptermékkel indult: a hidratáló krémmel, a hidratáló tejjel és hidratáló tisztító krémmel.

A CeraVe ma


A CeraVe jelenleg több, mint 70 terméket kínál, mindenki számára, bőrgyógyászok szakértelmével kifejlesztve. Mivel a CeraVe széles körben elérhető és bőrgyógyászok által ajánlott, hidratáló, regeneráló és bőrfeltöltő márka, több elismerést is kapott már az Egyesült Államokban.

Bőrgyógyászokkal kifejlesztve

A CeraVe három alapvető ceramidot tartalmaz, amelyre a szép bőrnek szüksége van.


A bőr védőrétegének akár 50%-át ceramidok alkotják


A ceramidok lipidek, amelyek segítenek támogatni a bőr védőrétegét és megtartani a nedvességét. Ezenkívül a ceramidok segítenek védeni a bőrt a külső hatásoktól, mint az irritáló anyagok és a légszennyezés. A ceramidok megfelelő aránya nélkül a bőr védőrétege sérülhet, ami kiszáradáshoz, viszketéshez és irritációhoz vezethet.

A ceramidok támogatják a bőr védőrétegét


Bár a bőr természetesen is termel ceramidokat, ezek a meleg víz, szappanok, egyes környezeti hatások és kémiai anyagok hatására lecsökkenhetnek. A bőr ceramidokat tartalmazó bőrápolókkal történő feltöltése, segít támogatni a bőr védőrétegét, ami növelheti a bőrben lévő nedvesség szintjét.

Minden CeraVe termékben vannak ceramidok


Minden egyes CeraVe termék legalább három alapvető ceramidot tartalmaz a bőr védőrétegének támogatásáért. Az tisztítóktól, a hidratálókon át a kéz- és lábápolóig, minden CeraVe terméket a bőr védőrétegének szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Mivel ceramidok természetesen is előfordulnak a bőrben, minden bőrtípusra megfelelőek—beleértve a zsíros, pattanásokra hajlamos és érzékeny bőrt is..