A Dr. Steinberger termékek a német Rabenhorst anyacég által gyártott termékek. A cég több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik a gyümölcslé készítés, gyártás területén. A cég legfontosabb alapértékei a természetesség, a fenntarthatóság és a minőség. Ezek az értékek határozzák meg a cég mindennapos tevékenységének és működésének fókuszát.
Gyümölcslevek
Dr.Steinberger Alma-mangólé (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Ananászlé
750 ml
Dr.Steinberger Antioxidánsok - Vegyes gyümölcslé (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Aszaltszilva ital
750 ml
Dr.Steinberger Cranberry tőzegáfonyalé
330 ml
Dr.Steinberger Cranberry tőzegáfonyalé
750 ml
Dr.Steinberger Eisenblut étrend-kiegészítő
450 ml
Dr.Steinberger Energie Plus étrend-kiegészítő
450 ml
Dr.Steinberger Fekete Berkenyelé (arónialé)
750 ml
Dr.Steinberger Feketeáfonya nektár (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Feketeribizli nektár (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Gránátalmalé (bio)
330 ml
Dr.Steinberger Gránátalmalé (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Gyömbér-mix (bio)
750 ml
Dr.Steinberger Homoktövis gyümölcskészítmény
450 ml
Dr.Steinberger Immun Plus étrend-kiegészítő
450 ml
Dr.Steinberger Kinderglück - vasban gazdag vegyes gyümölcslé
750 ml
Dr.Steinberger Meggy nektár (bio)
750 ml
A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.
Dr.Steinberger Multi-Fit
750 ml
Dr.Steinberger Piros szőlőlé
750 ml
Dr.Steinberger Vitesse, a szív egészségéért
750 ml
Dr.Steinberger Vitesse, az immunrendszer támogatására
750 ml
Felbecsülhetetlen jelentősége van az egészség megőrzésében a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásnak, melynek jelentős részét a zöldségek és gyümölcsök képezik. A Dr. Steinberger termékek alapanyagát friss gyümölcsök és zöldségek alkotják, melyekből préseléses technológiával készülnek a magas minőségű levek, amelyek remekül beilleszthetőek az egészséges és változatos mindennapi táplálkozásba.
A MINŐSÉG EGYET JELENT A TAPASZTALATTAL
Nincs abban semmi misztikus, hogy a Dr. Steinberger levek az érintetlen természet ízeiben gazdagok. A kiváló minőség a több, mint 120 éves szakértelemnek köszönhető. A kezdetek óta a legjobb alapanyagokból, a legnagyobb körültekintéssel készülnek a különleges, nyersen préselt gyümölcs- és zöldséglevek.
CSAK FENNTARTHATÓ TERMESZTÉSBŐL
A beszállítókat szigorú kritériumok alapján válogatja a gyártó partnerünk, és hosszútávú, személyes kapcsolatot ápol velük. Így mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal készülnek termékeink. A beszerzési előírások szigorúbbak, mint a törvényben előírtak, mert elsődleges a fenntarthatóság, és az ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok!
SZIGORÚ MINŐSÉGELLENŐRZÉS
Mielőtt az alapanyagokból Dr. Steinberger levek lesznek, szigorú minőségellenőrzésen mennek át. A kézzel válogatott gyümölcsöket, zöldségeket érettség, szín, íz és aroma alapján vizsgálják. Gyümölcscukor-, sav-, és vitamintartalmukat pontosan meghatározzák a gyárban, és szigorú laboratóriumi vizsgálatokkal szűrik ki a szennyezőanyagokat.
NYERS PRÉSELÉSBEN AZ IGAZSÁG
Amint a gyümölcsök átmennek a szigorú minőségi vizsgán, elkezdődhet a kíméletes feldolgozási folyamat. A Dr. Steinberger levek csak friss, nyers alapanyagokból készülnek, koncentrátumok nem kerülnek bele, így eredeti formában maradnak meg az értékes összetevők. A préselés a zöldségek, gyümölcsök esetében csak egyszer történik meg, így a természet legjava megmarad a termékeinkben.
KÍMÉLETES PALACKOZÁS
Különleges pasztőrözési folyamattal a lehető legalacsonyabb hőfokra (80-90°C) hevítve megakadályozható, hogy a frissen préselt nyers levek erjedésnek induljanak. A speciális palackozási eljárásnak köszönhetően a Dr. Steinberger levek nincsenek kitéve a hő és az oxidáció hatásainak, így természetes színük, ízük, aromájuk, vitamin- és ásványianyag tartalmuk megmarad.
VÉDŐCSOMAGOLÁS
Maga a természet kerül a jellegzetes, barna üvegpalackokba. Az üveg kiváló csomagolóanyag, mert nemcsak véd a fény káros hatásaitól, de semmilyen módon nem befolyásolja a levek ízét, vitamin- és ásványianyag-tartalmát. Így pont olyan frissen kerülnek az Ön asztalára, mint ahogyan elhagyták az üzemeket.