fbpx

Calmex kapszula

két aminosav: L-teanin és L-triptofán, növényi kivonat: Piper methysticum és B-vitaminok

Egyedülálló aminosav (L-triptofán és L-teanin) kombináció, Piper methysticum (mámorbors), melyet a modern gyógyászatban nyugtató, stressz és szorongásoldó antidepresszáns szerként használnak, és B-vitamin komplex, melyek együttesen segítenek túljutni a stresszes, szorongó élethelyzeteken.

RELAXA-BITS NYUGTATÓ TABLETTA 1X

Mámorbors, Macskagyökér, 5-hidroxi-triptofán, Csüdfű, Csucsóka, Citromfű

Kiegészítő takarmány kutyák részére. A Relaxa-Bits nyugtató tabletta gyógynövényekből összeállított, speciálisan kutyák számára kifejlesztett készítmény. Minden összetevője külön-külön is bizonyítottan hatékony szorongás- és félelemoldó hatással rendelkezik, együttes hatásuknak köszönhetően a legkülönbözőbb, a kutyák számára érthetetlen és ezért nehéz helyzetet jelentő stresszes állapotok leküzdésében nyújthat gyors és hatékony segítséget.

Relaxan® nyugtató tabletta

L-triptofán tartalmú takarmány kiegészítő az idegrendszer működését kiegyensúlyozó vitaminokkal és ásványi anyagokkal

A Nyugtató tabletta megfelelő mennyiségben és arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat, melyekre a stresszreakció során fokozott szüksége van a szervezetnek. A természetes eredetű anyagok megnyugtatják az állatot és oldják a feszültséget.

Serene-UM. tabl. 1x (kutyák és macskák számára)
Serene-UM Xtra tabl. 1x (nagytestű kutyák számára)

A készítmények természetes összetevői enyhítik a kutyák és macskák hiperaktivitását, nyugtalanságát, szorongását, továbbá a tűzijátéktól és mennydörgéstől való félelmüket, de alkalmazhatóak utazási problémák és túlzott ugatás esetén is.

Szedésüket a feszültséget okozó, felzaklató esemény előtti 1-2 napban érdemes elkezdeni!
A tabletták egészben vagy eledelre morzsolva is beadhatóak.