fbpx

Vetri Glyco Flex 600mg tabletta

A Vetri Science GlycoFlex Classic 600 mg tabletta egy Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus) az ízületek rugalmasságának megőrzésére és az egészséges ízületi nedv regenerációjának elősegítésére.

Egy tablettában:

  • Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus): 600mg
  • Sörélesztő: 260mg
  • Lucernakivonat (klorofil): 200mg

Az ízületi problémák az egyik leggyakoribb életminőséget rontó állapot kutyák esetében is. Nagy fizikai igénybevitel, a korral járó elhasználódás és kopás vagy a csontozat anatómiai viszonyainak genetikai eredetű eltérések esetén a kutyáknál gyakrabban több ízületre kiterjedő súlyos ízületi elváltozások jönnek létre. Az ízületek rugalmasságának megőrzése és az egészséges ízületi nedv regenerációjának elősegítése érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő mikro-tápanyagok folyamatos biztosítása. A GF-600 táplálékkiegészítőt pontosan ebből a célból fejlesztették ki.

A GF-600 tartalmazza a glükozaminoglikánok (GAG) minden típusát, többek között a kondroitin-4 és a kondroitin-6 szulfátokat. Gazdag összetett fehérjékben, polipeptidekben, természetes kelátkötésű ásványi anyagokban (kálcium, foszfor, magnézium, szilikon), hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban, enzimekben, vitaminokban és nukleinsavakban is. A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B-komplex vitaminok és biotin forrása. A benne lévő lucernakivonat, a klorofil, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület.

A GF-600 kivételes táplálékkiegészítő, mely segít megőrizni a kötőszöveti elemek – köztük az ízületi nedv, ínak, a szalagok és a porc – egészséges állapotát.

– Különösen ajánlott a gyors fejlődésű és nagytestű fajták kölykeinek.
– Gyulladáscsökkentésre különböző ízületi gyulladások és kötőszöveti bántalmak esetén.
– Az ízületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.

A kiegészítő előnyös hatásainak a betegség súlyosságától függően 6 héten belül kell jelentkezniük.

Adagolás (tabletta/nap):
Az első 4-6 héten:
– 14 ttkg alatt: 1 tabletta naponta
– 14-28 ttkg között: 2 tabletta naponta
– 28-45 ttkg között: 3 tabletta naponta
– 45 ttkg fölött: 4 tabletta naponta

Azt követő időszakban:
– 14 ttkg alatt: 1/2 tabletta naponta
– 14-28 ttkg között: 1 tabletta naponta
– 28-45 ttkg között: 2 tabletta naponta
– 45 ttkg fölött: 3 tabletta naponta
A napi adagot célszerű elosztani és beadni délelőtt és délután.

Kiszerelés: 120 tabl.