fbpx

CeraVe termékcsaládok


TISZTÍTÁS
ARCRA ÉS TESTRE

TESTÁPOLÁS

ARCÁPOLÁS

KIEGÉSZÍTŐ ÁPOLÁS

TISZTÍTÁS ARCRA ÉS TESTRE


CeraVe hidratáló szappan


Tisztít és hidratál, a test- és az arcbőr védőrétegének megzavarása nélkül.

Kiszerelés:128g                  Bőrtípus: Normál és száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló szappan hatékonyan tisztít és hidratál a test- és az arcbőr védőrétegének megzavarása nélkül. Ez a krémes, hidratáló szappan 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval 5% CeraVe hidratáló krémet tartalmaz a nedvesség rögzítéséért a szennyeződések és a többlet faggyú eltávolítása közben

CeraVe habzó tisztító arcra és testre


Tisztít és eltávolítja a felesleges faggyút, a test- és az arcbőr védőrétegének megzavarása nélkül.

Kiszerelés: 236 ml és 473ml      Bőrtípus: Normál és zsíros

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe habzó tisztító gél kíméletesen habzik a test- és az arcbőr védőrétegének megzavarása nélküli tisztításért. Ez a frissítő gél 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval hatékonyan eltávolítja a felesleges faggyút, a szennyeződéseket és a sminket. Érzékeny bőrre is megfelelő, illatmentes formula.

CeraVe hidratáló tisztító


Tisztít és hidratál, a test- és az arcbőr védőrétegének megzavarása nélkül

Kiszerelés: 88 ml, 236 ml és 473 ml      Bőrtípus: Normál és száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló tisztító krém hatékonyan tisztít és hidratál, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. Ez a nem habzó tisztító krém, 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a túlzott faggyút, miközben már egyszeri használat után is növeli a bőr hidratálását. Illatmentes formulája érzékeny bőrre is megfelelő.

TESTÁPOLÁS


CeraVe SA Bőrsimító hidratáló krém 

Kiszerelés: 177 ml és 340 ml

Bőrtípus: Száraz, durva, egyenetlen tapintású bőrre

Nem zsíros krém, kifejezetten a bőr textúrájának kellemesebbé tételéért, miközben akár egész napos hidratálást nyújt 3 alapvető ceramiddal.

CeraVe SA Bőrsimító tisztító gél


Kiszerelés: 236 ml      Bőrtípus: Száraz, durva, egyenetlen tapintású bőrre

Habzó tisztító gél, kifejezetten a bőr textúrájának kellemesebbé tételéért, a szennyeződések és az olaj eltávolításáért, 3 alapvető ceramiddal.

CeraVe hidratáló testépoló krém arcra és testre


Hidratál és támogatja a test és az arc bőrének védőrétegét.

Kiszerelés: 50 ml, 177 ml, 340 ml, 454 ml

Bőrtípus: Száraz és nagyon száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló krém hatékonyan hidratál, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. Ez a gazdag, nem zsíros krém 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval már egyszeri használat után is akár egész napos hidratálását biztosít. Illatmentes formulája érzékeny bőrre is megfelelő.

CeraVe hidratáló testápoló tej


Hidratál és támogatja a test és az arc bőrének védőrétegét.

Kiszerelés: 88 ml, 236 ml, 473 ml

Bőrtípus: Száraz és nagyon száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló tej hatékonyan hidratál, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. Ez a könnyű, nem zsíros tej 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval már egyszeri használat után is akár egész napos hidratálását biztosít. Illatmentes formulája érzékeny bőrre is megfelelő.

ARCÁPOLÁS


CeraVe revitalizáló szemkörnyékápoló


3 alapvető ceramiddal gazdagított, könnyű szemkörnyékápoló normál és száraz bőrre a bőr természetes védőrétegének támogatásáért.

Kiszerelés: 15 ml

Bőrtípus: Minden bőrtípusra

Könnyű szemkörnyékápoló a bőr hidratálásáért.Kifejezetten az érzékeny szemkörnyék hidratálásáért és védelméért kifejlesztve.Ez a könnyű formula tengeri és növényi kivonatokat tartalmaz a szemkörnyék érzékeny bőrének hidratálásáért és a ragyogóbb és éberebb tekintetért.3 természetesen előforduló ceramiddal és hialuronsavval, amelyek alapvető fontosságúak a bőr védőrétegének támogatásában és a nedvesség megtartásában. Szabadalmazott MVE® kibocsátási technológia a ceramidok feltöltéséért és a szabályozott, hosszan tartó hidratálásért.

CeraVe hidratáló arckrém éjszakai


Hidratál és támogatja a bőr védőrétegét.

Kiszerelés: 52 ml

Bőrtípus: Normál és száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló arckrém hatékonyan hidratál és támogatja a az arc és a nyak bőrének védőrétegét. Ez a könnyű, nem zsíros arcápoló 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval már egyszeri használat után is akár egész napos hidratálását biztosít. Illatmentes formulája érzékeny bőrre is megfelelő.

CeraVe hidratáló arckrém nappali SPF25


Akár egész nap hidratál és támogatja a bőr védőrétegét.

Kiszerelés: 52 ml

Bőrtípus: Normál és száraz

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe hidratáló arckrém fényvédővel védi a bőrt, miközben támogatja is a védőrétegét. Ez a könnyű, nem zsíros arcápoló 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval már egyszeri használat után is akár egész napos hidratálását biztosít. Illatmentes formulája érzékeny bőrre is megfelelő.

KIEGÉSZÍTŐ ÁPOLÁS


CeraVe megújító lábápoló krém


Hámlaszt és hidratál az igénybevett bőrtextúra nyugtatásáért és szépítéséért.

Kiszerelés: 88 ml

Bőrtípus: Nagyon száraz, durva bőrre

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe bőrfelszín megújító lábápoló krém hatékonyan hidratál és támogatja a láb bőrének védőrétegét. Ez a gyorsan beszívódó, nem zsíros krém 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval hámlasztja, hidratálja és segít puhítani a nagyon száraz, durva lábbőrt. Illatmentes összetétele érzékeny bőrre is megfelelő.

CeraVe regeneráló kézkrém


Enyhíti a szárazságot és támogatja a bőr védőrétegét.

Kiszerelés: 50 ml

Bőrtípus: Nagyon száraz, durva kézbőrre

A bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett CeraVe bőrfelszín megújító kézkrém hatékonyan hidratál és támogatja a bőr védőrétegét. Ez a gyorsan beszívódó, nem zsíros krém 3 alapvető ceramiddal és hialuronsavval enyhíti a szárazságot, így a kezek bőre ápoltnak látszik és puhának érződik. Illatmentes összetétele érzékeny bőrre is megfelelő.

CeraVe kézkrém


Intenzíven hidratáló és regeneráló kézkrém száraz, érdes bőrű kezekre, 3 alapvető ceramiddal gazdagítva a bőr természetes védőrétegének támogatása érdekében.

Kiszerelés: 100 ml

Regeneráló kézkrém a különösen száraz, érdes bőrű kezekre.

A CeraVe Regeneráló kézkrémet kifejezetten a nagyon száraz, érdes és berepedezett kézbőrre fejlesztették ki. Nem zsíros formulája intenzíven hidratálja a száraz, berepedezett bőrű kezeket és óvja a bőr védőrétegét. 3 ceramiddal és hialuronsavval támogatja a bőrbarriert és a hidratáltság megőrzését. Hosszan tartó, akár 24 órás hidratáltság. Felnőtteknek és gyermekeknek is megfelel. – nagyon száraz, érdes bőrű kezekre – nem zsíros formula és akár egész napos hidratálás – 3 alapvető ceramiddal a bőr természetes védőrétegének támogatásáért

CeraVe története – CeraVe termékelőnyök


Bőrgyógyászokkal kifejlesztett bőrápolás alapvető ceramidokkal


2005-ben a CeraVe bőrgyógyászai egy 3 alapvető ceramid (ceramid 1, 3, és 6-II), zsírsavak és egyéb lipidek keverékével gazdagított bőrápolási termékcsaládot fejlesztettek ki, a bőr természetes védőrétegének támogatásáért.

CeraVe Technológia


Egy forradalmi rendszert fejlesztettek ki és a MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) nevet adták neki. Ez a hidratáló összetevőket 24 óra leforgása alatt, rétegenként bocsátja ki, a bőr puhításáért, akár egész nap.

Megszületett a CeraVe


A ceramidok és a MVE technológia kombinációjával a CeraVe 2006-ban három alaptermékkel indult: a hidratáló krémmel, a hidratáló tejjel és hidratáló tisztító krémmel.

A CeraVe ma


A CeraVe jelenleg több, mint 70 terméket kínál, mindenki számára, bőrgyógyászok szakértelmével kifejlesztve. Mivel a CeraVe széles körben elérhető és bőrgyógyászok által ajánlott, hidratáló, regeneráló és bőrfeltöltő márka, több elismerést is kapott már az Egyesült Államokban.

Bőrgyógyászokkal kifejlesztve

A CeraVe három alapvető ceramidot tartalmaz, amelyre a szép bőrnek szüksége van.


A bőr védőrétegének akár 50%-át ceramidok alkotják


A ceramidok lipidek, amelyek segítenek támogatni a bőr védőrétegét és megtartani a nedvességét. Ezenkívül a ceramidok segítenek védeni a bőrt a külső hatásoktól, mint az irritáló anyagok és a légszennyezés. A ceramidok megfelelő aránya nélkül a bőr védőrétege sérülhet, ami kiszáradáshoz, viszketéshez és irritációhoz vezethet.

A ceramidok támogatják a bőr védőrétegét


Bár a bőr természetesen is termel ceramidokat, ezek a meleg víz, szappanok, egyes környezeti hatások és kémiai anyagok hatására lecsökkenhetnek. A bőr ceramidokat tartalmazó bőrápolókkal történő feltöltése, segít támogatni a bőr védőrétegét, ami növelheti a bőrben lévő nedvesség szintjét.

Minden CeraVe termékben vannak ceramidok


Minden egyes CeraVe termék legalább három alapvető ceramidot tartalmaz a bőr védőrétegének támogatásáért. Az tisztítóktól, a hidratálókon át a kéz- és lábápolóig, minden CeraVe terméket a bőr védőrétegének szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Mivel ceramidok természetesen is előfordulnak a bőrben, minden bőrtípusra megfelelőek—beleértve a zsíros, pattanásokra hajlamos és érzékeny bőrt is..