fbpx

Termékcsaládok

hd_logo

Magyar kozmetikai termékcsalád, amely évtizedeken keresztül bizonyította hatásosságát a bőrápolásban. A ’80-as évek elején kezdődött meg a napraforgószárból készített krémek gyártása és a termékcsalád tagjainak közös jellemzője ma is a növényi hatóanyagok használata. A napraforgó különleges növény, ugyanis a szár tömegéhez arányítva igen nehéz virág/termés tányért tart meg anélkül, hogy eltörne, s emellett olyan hajlékony, hogy követni képes a Nap irányát. Ezt a benne lévő auxin nevű anyagnak köszönheti, amely a bőrben is hasonló hatást fejt ki, azaz segíti megőrizni és visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét.

heliad_1

A Helia-D család termékei rendkívül sokfélék és nem utolsósorban elérhető áron kerülnek forgalomba, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

www.helia-d.hu

corporate_seal_hu-copy

Svájci eredetű natúrkozmetikumokat gyártó cég, melyet 1921-ben alapított Dr. Rudolf Steiner és Dr. Ita Wegman. Steiner és Wegman neves és elismert tudósokkal és orvosokkal együttműködésben, a páciensek igényeit és szükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki gyógyítási filozófiájukat és az ezen alapuló termékeket. Megértették, hogy az emberi testben alapvetően van egyfajta regenerálódási képesség, de ehhez a szervezetnek sokszor segítségre van szüksége. Termékeik összetevőinek nagy része 100%-ban természetes, a cég saját művelésű kertjéből származik, melyben több mint 250 gyógynövényt termesztenek.

weleda_1

A Weleda termékek ma a világ több mint 50 országában kaphatók. A testápolás terén Európa legnagyobb natúrkozmetikai márkája!

ww.weleda.hu

Gyógyfüves Mesterbalzsam 250 ml

4810 Ft

A készítmény 12 gyógynövény koncentrátumát, illóolaját és kivonatát tartalmazza. Rendszeres használata csillapítja és megszünteti a reumás és ízületi fájdalmakat. Megnyugtatja a bőrt, lehúzza a gyulladásokat és a duzzanatokat. Elhalványítja a visszereket , megszünteti a visszér okozta szúró fájdalmat és visszahúzza a kiduzzadt ereket. Továbbá izomlazító hatása van, így oldja az izomgörcsöket. Regenerálja, hidratálja a bőrt.

mesterbalzsam

Összetevői: aloe vera, árnika, boróka, erdei fenyő, kakukkfű, kamilla, kámfor, körömvirág, kurkuma, mentol rozmaring, vadgesztenye.

Curaprox – A tökéletes szájápolás világa

Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

1. Hatékonyan tisztít
2. Nem okoz sérülést
3. Egyszerű a használata

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

curaprox

Patikánkban a Curaprox szájápolási család minden tagját megtalálja, az árakról pedig a Termékeink/Higiénia menüpont alatt tájékozódhat.

Szájápolási tanácsok

Körös-körül tiszta fogak – ez ma már a rendelkezésre álló eszközökkel nem lehetetlen! Ezen eszközök rendszeres és helyes használata a tökéletes fog- és szájápolás alappillére. A következőkben ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

Célunk: egészséges fogak egy életen át!

A hagyományos fogkefék nem képesek teljesen eltávolítani a plakkot a legfontosabb és leginkább kritikus területről, az ínyszélről. Az érintetlenül maradó dentális plakk 100%-ig felelős a fogszuvasodásért és az ínygyulladásért.

Ez azért fordulhat elő, mert a hagyományos fogkefék szálai túl kemények ahhoz, hogy lekövessék a fog anatómiáját/formáját és a kefefej is túl nagy méretű ahhoz, hogy minden területet elérjen. Ráadásul észrevétlenül erősebb fogmosásra ösztönzi a pácienst, aminek eredményei a jól ismert katasztrófális ínysérülések és a szabaddá váló fognyakak.

A CURAPROX megoldást kínál mind a fogorvosok mind a páciensek szájápolási igényeire. Különösen a fogközök esetén, ahova egyetlen fogkefe sem ér el. A fogközi rést kitöltő CPS fogköztisztító kefék alapvető segítséget jelentenek az ínygyulladás és fogszuvasodás megelőzésében.
A fogkefének esélye sincs elérni a fogak közötti kritikus területeket.

A CURAPROX CPS fogköztisztító kefe itt – a fogak egymás felé néző, veszélyeztetett oldalán – képes kifejteni teljes tisztító hatását!

Sikeres tisztítás a megfelelő szájápolási eszközökkel

A modern szájápolás 4 eleme:

cps1

1. CPS «prime»:

Réskitöltő és atraumatikus

A CURAPROX CPS fogköztisztító kefék rendszeres és megfelelő használata ellensúlyozza a fogkefék legnagyobb hibáját, hogy nem képesek eltávolítani a fogak között felgyülemlő plakkot.

cps2

2. CS 5460 «ultrasoft»:

10x több szál, 10x hatékonyabb

A sűrű csomózású, ultrafinom, mégis rugalmas CUREN® szálak biztosítják az egyenletes és gyengéd tisztítást szárazon és nedvesen egyaránt. A kis kefefej mindenhova elér a szájüregben és gyengéden tisztítja az ínyszélt akár még a gyerekek szájában is.

cps3

3. CS «single»:

Egycsomós kefe – a «SOLO-technika»-hoz

Finoman tisztítja az ínyszélt és rágófogak hátsó felszínét. A CS «single» egycsomós kefe komplett plakk eltávolítást és tökéletes szájhigiéniát biztosít – nem okoz sérülést és használatát könnyű megtanulni.

cps4

4. CURASEPT: 

kémiai plakk csökkentés elégedetten

A CURASEPT ADS a hagyományos klórhexidin hatóanyagú készítményekkel ellentétben mellékhatások nélkül távolítja el a plakkot. Nem színezi el a fogakat és nem okoz ízérzékzavart.
Bővebb információ

 

1) CURAPROX CPS «prime»

A CURAPROX CPS «prime» fogköztisztító kefe a legfinomabb mégis legerősebb vezető drótból* készül és mindenki számára teljes plakkeltávolítást kínál a fogközökben, használata egyszerű és nem sérti fel az ínyt. (* CURAL®: új, rendkívül rugalmas, sebészeti minőségű fém ötvözet, melynek 5-ször jobb a törésállósága)

A probléma: A legtöbb fogköztisztító kefe sörtéi nem érnek el kritikus helyekre. Az egyszerű fogköztisztító kefék nem képesek eltávolítani a plakkot a kontaktpont alól és a fogközi ínyszélről. Használatukkor jelentős a sérülés lehetősége/kockázata

A különbség: A CPS «prime» fogköztisztító kefe kitölti a réseket és nem okoz sérülést, a fogköz minden sarkába és homorú területére elér. Eltávolítja a plakkot olyan helyekről is, ahonnan a fogselyem nem képes. Érdeklődjön fogorvosánál a teljes méretválasztékról!

UHS tartónyelek – A legjobb nyél a tökéletes fogköz-tisztításhoz

A CURAPROX CPS fogköztisztító kefék bármelyik kiválasztott vagy kedvenc UHS tartónyélbe behelyezhetők. A hajlított nyelek jobb bevezethetőséget biztosítanak a rágófogaknál míg az egyenes nyeleket könnyebb kezelni, a klikk-rendszer könnyű kezelhetőséget biztosít. (UHS 450 «mini click»), a csavaros illesztés stabilitást biztosít a hosszú nyelek esetében (UHS 410/411/412/413, UHS 420)

CPS 457 «pocket set»

Ötletes és elegáns tartótok UHS 450 «mini click» tartónyéllel és 4 db CPS (06, 07, 09, 011) kefével, otthoni használatra és utazáshoz. Higiénikus és esztétikus megjelenése miatt közkedvelt.

cycle

2) CS 5460 «ultra soft» – Gyengéd és hatékony tisztítás

A hagyományos fogkefék sörtéi túl kemények ahhoz, hogy túlzott rányomás nélkül elérjék a kritikus területeket. Emiatt alakulnak ki a jól ismert, súlyos ínysérülések és válnak szabaddá az érzékeny fognyakak.

  • 10 x több szál
  • 10 x hatékonyabb

Több, mint 5460 ultrafinom sűrű csomózású CUREN® szál alkotja a hatékony és rendkívül puha kefefej tisztító felületét. Az egyes ultrafinom szálak – sérülés nélkül – tisztítják még a nehezen elérhető fogfelszíneket és az ínyt is.

A normál fogkefének kevesebb, mint 500 vastag sörtéje van, vagyis több mint 10-szer kevesebb mint a CS 5460 «ultra soft» fogkefének. A kevesebb szállal a fogmosás kevésbé hatékony összehasonlítva a CURAPROX CS 5460 «ultra soft» fogkefével.

Elegáns, nyolcszögletű nyél biztosítja a tökéletes irányítást fogmosás közben.

Rövid bemutató filmünket megtalálja a www.curaprox.com weboldalon

3) CS 1006 & CS 1009 «single»: Tökéletesség a maximalistáknak – a SOLO technika:

A tökéletes fogkefe ultrafinom CUREN® szálakkal a SOLO technikához, melyet Jiri Sedelmayer fejlesztett ki a fogak minden egyes felszínének és az ínyszélek hatékony tisztítására.

Rányomás nélkül használja! A lekerekítettre nyírt egycsomós kefefej puha szálai tökéletesen illeszkednek az ínyszél anatómiájához/felépítéséhez.

singlesima

CS 1006

 CS 1009

singlebracket

általános használatra

fogszabályzókhoz, implantátumokhoz és hidakhoz

 6 mm-es szálakkal

 9 mm-es szálakkal

Egyéb segítségek

A metszőfogak közötti szűk fogközök tisztítására érdemes fogselymet használni. A CURAPROX széles fogselyem és fogvájó választékkal rendelkezik az egyedi igények kielégítésére.

DF 834 fogselyem: menta ízesítés, viaszolt, adagolóval (50 m). floss

TP 945 «Tartar Sticks»: a speciális formájú fogvájó, mely levédett, ásvány tartalmú bevonata miatt képes eltávolítani a fogkövet.

TP 930 «Brushpic»: erős, mégis puha nejlon fogvájó bolyhosított véggel.

Bővebb fogselyem választékunk megtekintéséért látogasson el webshopunkba!

PCA 223: plakk eltávolítás színező tabletták segítségével: láthatóvá teszi a régi plakkot (KÉK) és az új plakkot (PIROS). Eritozin mentes (E127).

CTC 203 «duo csomag»: a CURAPROX nyelvtisztítók az egyedi igényekhez igazítva, két különböző formában kaphatók. A tökéletesen formázott egyíves és egy dupla íves nyelvtisztító mindenki igényeit kielégíti.  Minimális az öklendező érzés.

Egészséges fogak egy életen át! 

A Curaprox a legkisebbekre is gondolt! ragoka

A CURAbaby szervezetbarát, törhetetlen, nyálnak és rágásnak ellenálló anyagból készül, káros színező- és puhító anyag felhasználása nélkül.

A babák és a szülők is jobban alszanak CURAPROX babarágókával. A CURAbaby babarágóka már az első hónapoktól fejleszti a kisbaba érzékeit: látás, hallás, szájérzékelés. Fogzás idején a kisbaba szívesen rágja a CURAbaby sokféle, puha és kemény felületét. Ez csökkenti a fogzással járó fájdalmat mivel fokozza a vérkeringést és a nyálkiválasztást. További előnye, hogy így gyógyszer alkalmazás nélkül átvészelhető ez a fájdalmas időszak. Csörgő, rágóka, masszírozós fogkefe egyben!

CURAkid CK 4260 «super soft» fogkefe – az első tejfog áttörése után

A rendkívül gyengéd CURAkid kisgyermek fogkefe a CURAbaby után a következő lépés. A nagyon puha CUREN szálakból álló kicsi, keskenyedő kefefeje puha gumiborítással van ellátva ezért tökéletes a kisbabáknak. A CURAkid fogkefe nagy előnye, hogy a kisbaba már a kezdetektől a puha fogkeféhez szokik hozzá, így később szinte soha nem fog kemény fogkefét használni. (Több, mint 3000 puha CUREN® szállal.)

CS Young – a következő logikus lépés

Puha fogkefe a csontfogak védelmére. Kisiskolás kortól javasolt.

Érdekes kérdések – érdekes válaszok

„Nem fáj, nem vérzik = nincs probléma” – HAMIS

Sem a parodontitis (fogágygyulladás), sem a kellemetlen lehelet nem jár fájdalommal, és a fogszuvasodás is fájdalom nélkül kezdődik. Ezért képes a gyulladás és fogszuvasodást okozó plakk hónapokon vagy akár éveken keresztül észrevétlenül kifejteni romboló hatását a kritikusnak számító fogak közötti résekben.

„Fluorid napi használata teljes védelmet nyújt” – HAMIS

A fluorid csak az egészséges fogak felszínét védi meg a fogszuvasodástól. A fluorid nem akadályozza meg az ínyvérzést és a fogak elvesztését.

„A családban gyakori a rossz fogazat – nem tehetek ellene semmit” – HAMIS

A fogszuvasodás és a parodontitis nem öröklődő betegségek. A megfelelő szájápolás jó alapot nyújt ahhoz, hogy fogaink egészségesek maradjanak még akkor is, ha igazolt a genetikailag romlékony fogazat.

„Majd egyedül megtanulom” – LEHETETLEN

Senki nem képes önmagától változtatni a rosszul beidegződött szokásokon. A fogászati szakember (fogorvos vagy szájhigiénikus) képes megmutatni a megfelelő módszert a rossz szokások korrigálására. Ők személyre szabottan tudják ajánlani a leghatékonyabb eszközt.

„A kellemetlen lehelet a gyomorból jön” – HAMIS

A dohány, kávé, fokhagyma, hagyma, stb. kivételével a rossz szájszag a fogak közötti résekből, a fogpótlások alól, az ínytasakból és a nyelv felszínéről ered, ahol a plakk baktériumok elbomlanak.

„Fogmosás helyett jobb az öblögetés” – HAMIS

Egyetlen öblögető sem képes önmagában eltávolítani a plakk baktériumokat. Kizárólag a rendszeres, alapos kézi tisztítással érhető el a hosszú távú védelem. Ez különösen igaz a ínyszélnél (fog és az íny találkozásánál) és a fogak közötti rések esetén. Ez utóbbi a rést pontosan kitöltő fogköztisztító kefével tartható tisztán.

„3 perc, naponta 3x – ennyi elég” – HAMIS

Nem az számít, hogy milyen gyakran vagy milyen hosszan, hanem hogy HOGYAN. A cél elérése az, hogy a fogak minden oldalról tiszták legyenek. Ez nem idő függvénye, sokkal fontosabbb a precízitás és a megfelelő tisztítóeszköz.

„A tökéletes szájhigiénia – lehetetlen” – HAMIS

A tökéletes szájhigiénia csak akaraterő kérdése. Aki akarja – fogorvos és szájhigiénikus segítségével – elérheti, hogy szája és fogai egész életen át egészségesek legyenek.

www.sagerdental.hu, www.tokeletesszajapolas.hu

A Holt-tenger és annak gyógyító ereje

697_glorylogo
A Holt-tenger egyedülálló gyógyító erejét, már az ókorban ismerték, területének megszerzéséért többször is harcok dúltak. A kor uralkodói palotát emeltek partján, kihasználva a környezet regeneráló, és szépségápoló hatását.

706_glory2A mai napig szépülni és gyógyulni vágyók százezrei keresik fel ezt a különleges tájat. A világ ezen természeti kincse bár 25 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, mégis kiemelkedően magas sókoncentrátumáról lett közismert (míg más tengerekben ez az érték 3% körül mozog, úgy a Holt-tengerben több, mint 30%!). Az itt található só és iszap jótékony hatással van különböző ízületi, reumatikus és idegrendszeri megbetegedésekre, kiválóan alkalmas különféle bőrgyógyászati problémák kezelésére, mint például gombásodás, pikkelysömör, akné és ekcéma.

A Glory Holt-tengeri kozmetikumokkal szeretnénk eljuttatni a magyarországi otthonokba azt az egyedülálló érzést, amit a természet ezen csodája nyújt számunkra. A termékeket neves bőrgyógyászok segítségével fejlesztik és tökéletesítik, mely tevékenység sikerét a számos nemzetközi díj, valamint a világszerte kiépült értékesítési hálózat igazolja.

 

Arcápolás

 

Szemránckrém 50ml722_glory_szem50ml

Speciálisan a szemkörnyék bőrének ápolására. Ez a bőrterület különösen érzékeny az álmatlanság, stressz, a külső káros hatások és a kimerültség tüneteire. Növényi összetevői révén táplálja, E-vitamin tartalma révén pedig tisztábbá, egészségesebbé, fiatalosabbá teszi a bőrt. Csökkenti az öregedés tüneteit. Hidratálja a szemkörnyék érzékeny bőrét, halványítja a szemkörnyéki karikákat, és csökkenti annak duzzadtságát.

 


Ránctalanító krém 50ml717_glory_ranc50ml

Hatóanyagban gazdag, könnyű texturájú krém, kifejezetten az érett bőr ápolására. Késlelteti a bőr öregedését, növeli a kollagénszintet, visszaadja a bőr rugalmasságát, hidratál, és élettel telivé varázsolja az arc bőrét.

 


Arcradír 100m716_glory_radir100ml

A bőr normál pH értéke 5,5. A különböző kémiai összetételű szappanok, samponok és tisztálkodó szerek megváltoztatják ezt a pH értéket, így a bőr károsodhat. A természetes arcradír és arctisztító szappan használatával a normál pH érték nem változik, miközben kíméletesen tisztíja az arcbőr pórusait. A Holt-tengeri ásványok kettős hatással bírnak, gyengéden, ugyanakkor a bőr mélyébe hatolva tisztítanak. A krémben lévő mandulakéreg-részecskék a legjobb természetes bőrtisztítók a kozmetikumok világában.


Arcradírozó szappan 120g721_glory_szappanradir__1_

Használata során természetes összetevői szagtalanítanak, miközben a mandulakéreg kivonat finom részecskéi kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket és sminkmaradványokat a nyakról és arcról.


Fényvédő arckrém 60 SPF 50ml714_glory_naptej

Magas faktorszámú formula, amely a Holt-tengeri ásványok természetes UV szűrő képességét felhasználva védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben, hatékonyan véd a leégés ellen, valamint segít megelőzni a bőr napozás okozta korai öregedését. Összetételének köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, vízálló, így egész nap biztos védelmet nyújt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Iszapmaszk 100ml711_glory_iszapmaszk100ml

A Holt-tengeri iszap természetes nyomelemek koncentrációját tartalmazza, amelyek fontos szerepet játszanak a bőrsejtek regenerálásában. Kisimítja a finom ráncokat, így az arc egészségesebb, fiatalosabb lesz. A Holt-tengeri arcpakolás természetes megoldást nyújt különböző bőrproblémákra, és serkenti a vérkeringést. Ez a leghatásosabb természetes bőrfeszesítő.


Pigmentfoltok elleni krém 100ml715_glory_pigment

A krém használata csökkenthető a melanin termelődés a bőrben. Az erős pigmentfoltokat fokozatosan elhalványítja. Minél hamarabb kezdődik el a krém használata a foltok megjelenését követően, annál gyorsabban érhető el a kívánt hatás. A termék mellett ajánljuk a Glory fényvédő krém használatát is az újabb elszíneződések megelőzése érdekében. A tökéletes hatás eléréséhez 4 hétre van szükség, de más fehérítő krémektől eltérően a termék már 7 nap után is javulást eredményez.


Borotválkozás utáni krém 100 ml707_glory_borotvalkozas

Természetes, egyedi, jótékony hatású Holt-tengeri összetevőkből és kamillakivonatból készült krém, amely borotválkozás után táplálja és nyugtatja a bőrt, és enyhíti az allergiás tüneteket. Fertőtleníti, csillapítja és regenerálja a normál és érzékeny bőrt.

 

Fürdés és hajápolás

Fürdősó 500g708_glory_furdoso

A Glory Holt-tengeri fürdősó tisztán, közvetlenül a Holt-tengerből kinyert termék, a szárazföld legmélyebb pontjáról (420 méterrel a tengerszint alatt). A fürdősó jótékony különböző bőrproblémák, mint pl. pikkelysömör, akne és ekcéma kezelésében, valamint izom és ízületi fájdalmak enyhítésére és a vérkeringés serkentésére. A Glory Holt-tengeri fürdősó világszerte nagy népszerűségnek örvend, gyógyító, relaxáló, szépségápoló hatása miatt. Ezek a természetes ásványi sók antiallergén és gyógyító hatásukkal új életre keltik a fáradt, öregedő bőrt.


Sószappan 120g719_glory_soszappan

Ez a különleges szappan tiszta olívaolajból és Holt-tengeri fürdősóból készült. A Glory sószappan a Glory fürdősót kiegészítő termék. Az olívaolaj bőrpuhító, nem okoz irritációt, nem szárítja ki a bőrt, a Holt-tengeri fürdősó pedig tisztítja, ápolja, megfiatalítja a bőrt. Az olívaolaj és a Glory fürdősó különleges kombinációja egészségessé és selymessé varázsolja a bőrt, fiatalos külsőt és érzetet biztosít. Mindenféle bőrtípusra használható.


Iszapszappan 120g713_glory_iszapszappan

Különlegesen tiszta olívaolajat és Holt tengeri iszapot tartalmazó szappan. Rozmaring kivonatot tartalmaz, mely természetes összetevőként járul hozzá a bőr puhaságához, selymességéhez. Az olívaolaj kitűnő bőrpuhító, nem okoz irritációt, nem szárítja ki a bőrt, miközben a Holt-tengeri iszap tisztítja, feszesíti és megfiatalítja a bőrt. A különleges kombinációnak köszönhetően a bőrnek rugalmas külsőt és kellemes érzetet biztosít.


Iszapsampon 200ml1087_iszapsampon

A-és E-vitaminnal, Holt-tengeri ásványokkal és természetes illattal dúsított növényi formula. Erősíti a hajhagymákat, hatékony a korpa és a fejbőr egyéb problémái ellen, mint például pikkelysömör, ekcéma és hajhullás. Kisimítja a hajat és megőrzi annak természetes fényét.


Sótartalmú sampon 200ml 1086_sosampon

Ricinus olajjal, A-és E-vitaminnal, Holt-tengeri ásványokkal és természetes illattal dúsított növényi formula. Erősítik a hajhagymákat, hatékonyak a korpa és a fejbőr egyéb problémái, mint például pikkelysömör, ekcéma és hajhullás esetén. Kisimítják a hajat és megőrzik annak természetes fényét.


Iszappakolás hajra 500g1088_iszappakhajra

Táplálja a hajhagymákat és megőrzi a haj természetes fényét.
Erősíti a hajhagymákat és tartást ad a gyenge, erőtlen hajnak. Természetes megoldást nyújt a problémás haj számára.


Tusfürdő 250ml1085_tusfurd_

Megtartva a bőr normál Ph értékét ápol, tisztít, így valamennyi bőrtípusra ajánlott.

 

Testápolás

Testápoló 250ml723_glory_testaplol250ml

A termék könnyed, krémes állaga gyorsan és hosszú időre kellemes komfortérzetet biztosít bőrének. Gyors felszívódásának köszönhetően nem csomósodik, és nem okoz elszíneződést a ruhán. Tökéletes védőréteget biztosít, egyenletes színezetet ad a bőrnek és javítja az apró bőrhibákat. Minden bőrtípusra használható.


Iszappakolás testre 500 g 712_glory_iszappakolas

Természetes nyomelemek magas koncentrációját tartalmazza, amelyek fontosak az öregedő bőrsejtek regenerálásához. Finomítja a ráncokat, a bőr láthatóan egészségesebbé és fiatalosabbá válik. Testápoló krémet is tartalmaz. Leghatásosabb természetes bőrfeszesítő faktor, a test bőrét simábbá, feszesebbé, rugalmasabbá teszi. Természetes segítség például reumára, hátfájdalmakra, pattanásokra, bőrkiütésekre, különböző bőrhibákra, pikkelysömörre, ekcémára; bőrfertőzésre. Hatékonyan serkenti a vérkeringést, ezáltal nyújt felfrissülés a fáradt testnek.


Krém száraz, repedezett bőrre 100ml718_glory_repedezett100ml

A termék garantáltan 3 nap alatt megszünteti a kellemetlen bőrrepedéseket, egyéb esetben pedig a száraz bőr egyik legjobb ápolószere. Alkalmas emellett a megelőzésre és a fájdalmas, felrepedt mellbimbók, ajkak ápolására.


Pikkelysömör elleni krém 100ml1267_gloryrpikkely

A holt-tengeri ásványokat és természetes gyógynövénykivonatot tartalmazó zsíros típusú Glory krém nyugtató hatású, ápolja a száraz, hámló és irritált bőrt. Ezek az ásványi elemek megtalálhatók a holt-tengeri sóban és iszapban. Napi háromszori használata ajánlott.


Ekcéma elleni krém 100ml1270_gloryrkcma

Ez a bőrnyugtató típusú Glory holt-tengeri krém olyan holt-tengeri ásványokat tartalmaz, amelyek megtalálhatók a holt-tengeri sóban és iszapban. Az ásványi anyagoknak és a benne lévő gyógynövénykivonatnak köszönhetően hozzájárul a bőr gyorsabb regenerálódásához, ápolja az irritált, túlérzékeny bőrt. A Glory krém kíméletes a bőrhöz, más krémekkel vagy kozmetikumokkal együtt is használható. Ajánlott napi háromszori használata.


Szeplők és májfoltok elleni krém 100ml1272_gloryszepl_

A bőrön lévő sötét foltok kialakulása különböző okokra vezethető vissza, amelyek közül legfontosabb tényező a napozás, a hormonegyensúly felbomlása, a bőr idősödése, a smink nem megfelelő használata.Ezekben a tényezőkben az a közös, hogy hatásukra túltermelődnek a melanin és pigment sejtek. A Glory krém csökkenti a pigment sejtek túltermelődését. Ezen felül védelmet ad a bőrnek a káros külső hatásokkal szemben, amelyek közül a legfontosabb a naptól való védelem. A Glory termékek mind természetes gyógynövénykivonatot tartalmaznak. Az iszapban megtalálható természetes regeneráló anyag élénkíti az egészséges bőrt, hogy megőrizze annak vitalitását. Naponta kétszer használjuk.


Mellfeszesítő krém 100ml1271_glorymellkrem

A Glory mellfeszesítő krém természetes segítség a dekoltázs teltebbé és feszesebbé varázslásához. Rendszeres használata segít megtartani a mell természetes formáját és feszességét. Segít a bőr petyhüdtségének csökkentésében és az egészséges, a formás dekoltázs megtartásában. A krém serkenti az új sejtek növekedését, segít fenntartani a kötőszövetek nedvességtartalmát, így feszesítő hatással van a mellekre, kerek formát adva nekik. A krém válogatott természetes összetevői, valamint a krémben lévő zsurlókivonat és avokádó olaj segítenek ellenállhatatlanná tenni dekoltázsát. Serkenti a bőrsejteket a növekvő kollagén termelésre, így fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát.

További információ: www.higeen.hu

1203_fejlec

A Natur Arkánum termékeket főleg természetes hatóanyagok, illóolajok alkotják. Az illóolajok mindegyike, irodalmi adatok alapján, egyenként is alkalmas különféle mozgásszervi problémák kezelésére. Az illóolajokat úgy válogatták, hogy hatásuk kiegészítse egymást, ezáltal egy speciálisan komplex megoldást nyújtson.

Az illóolajok hígítatlan formában tartalmazzák a növények eszenciáit. Egy percen belül felszívódnak. A véráramba kerülve, pedig olyan koncentráltan fejtik kihatásukat, mintha injekciókat használnánk, a szúrás kellemetlen következményei nélkül.

Büszkék vagyunk arra, hogy a termék magyar feltalálók kutatása alapján jött létre és, hogy az összes gyártási folyamatot idehaza, Magyarországon sikerült megoldanunk.

Natur Arkánum-Sport Balzsam 100ml

1255_nasportA termék fő hatóanyagai az illóolajok. Az árnika és feketenadálytő kivonatok már a népi gyógyászatban is megbecsült szerek voltak. Fokozzák az izmok és szövetek regenerálódási folyamatait. A fahéj és szegfűszeg illóolajok fájdalomcsillapító és vérbőséget előidéző hatásukat az ókori gyógyászatban is alkalmazták.

Ezen hatóanyagok nagymértékben fokozzák a salakanyagok távozását. A levendulát a népgyógyászatban reumatikus és ízületi bántalmak kezelésére használták.Ezen hatóanyagok megfelelő kombinációja biztosítja az Arkánum-Sport Balzsam természetes hatékonyságát.


Natur Arkánum-Senior Balzsam 100ml

1254_nasenior

Az Arkánum-Senior Balzsam magyar fejlesztésű, természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, amelyet leginkább a 40 év feletti ízületi problémákban szenvedők kedvelnek. A balzsamban található fahéj szegfűszeg, levendula illóolajok népgyógyászati tapasztalatok alapján bizonyítottan csökkentik a fájdalmakat, gyulladásokat akár már néhány percen belül is.

A feketenadálytő-és árnika kivonatok pedig elősegítik az izom-, csont- és porcszövetek megújulását. Napi 2-3 alkalommal javasolt a problémás terület bedörzsölése.


LymphoCare Aromabalzsam 150ml

1253_nalymphocareHatféle illóolaj speciális keverékét tartalmazza, amelyek:

– intenzíven serkentik a bőr mikrocirkulációját, segítik a pangó folyadék elszállítását, javítják a nyirokkeringést,
– növelik a sejtek oxigén ellátását, élénkítik a bőr és szövetek anyagcseréjét,
– segítik megszűntetni a fáradt vagy nehéz lábérzést
– gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású növényi olajokat tartalmaznak.

Az aromabalzsamban lévő, hidegen préselt növényi olajok táplálják, ápolják a bőrfelületet. Mesterséges színezéket és illatanyagot nem tartalmaz.


Szúnyogcsípés utáni gél 30ml

1266_naszunyogSzúnyog- és egyéb rovarcsípések kellemetlen tüneteinek (viszketés, duzzanat) a megszüntetésére alkalmas készítmény. Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz!

A két év kutatómunkájával kifejlesztett gél kb. 1-2 perc alatt megszünteti a viszkető, égő érzést. 10-15 percen belül lényegesen csökkenti a kialakult csalángöb méretét, majd rövid időn belül teljesen el is tünteti azt.

A gél hatóanyagai továbbá fertőtlenítő és keringésjavító hatásúak, így megszüntetik a felülfertőzés veszélyét. Ápolja, nyugtatja és regenerálja a sérült bőrfelületeket.

Ajánlott 3 éves kor felett. Mivel ez a 100%-ban magyar készítmény kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért a gyermekeknél is biztonsággal alkalmazható.

További információ a termékekről: www.naturarkanum.hu; :http://www.lymphocare.hu/lymphocare.html