fbpx

Natur Arkánum


 

1203_fejlec

A Natur Arkánum termékeket főleg természetes hatóanyagok, illóolajok alkotják. Az illóolajok mindegyike, irodalmi adatok alapján, egyenként is alkalmas különféle mozgásszervi problémák kezelésére. Az illóolajokat úgy válogatták, hogy hatásuk kiegészítse egymást, ezáltal egy speciálisan komplex megoldást nyújtson.

Az illóolajok hígítatlan formában tartalmazzák a növények eszenciáit. Egy percen belül felszívódnak. A véráramba kerülve, pedig olyan koncentráltan fejtik kihatásukat, mintha injekciókat használnánk, a szúrás kellemetlen következményei nélkül.

Büszkék vagyunk arra, hogy a termék magyar feltalálók kutatása alapján jött létre és, hogy az összes gyártási folyamatot idehaza, Magyarországon sikerült megoldanunk.

1255_nasport

Natur Arkánum-Sport Balzsam 100ml

A termék fő hatóanyagai az illóolajok. Az árnika és feketenadálytő kivonatok már a népi gyógyászatban is megbecsült szerek voltak. Fokozzák az izmok és szövetek regenerálódási folyamatait. A fahéj és szegfűszeg illóolajok fájdalomcsillapító és vérbőséget előidéző hatásukat az ókori gyógyászatban is alkalmazták.

Ezen hatóanyagok nagymértékben fokozzák a salakanyagok távozását. A levendulát a népgyógyászatban reumatikus és ízületi bántalmak kezelésére használták.Ezen hatóanyagok megfelelő kombinációja biztosítja az Arkánum-Sport Balzsam természetes hatékonyságát.

1254_nasenior

Natur Arkánum-Senior Balzsam 100ml

Az Arkánum-Senior Balzsam magyar fejlesztésű, természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, amelyet leginkább a 40 év feletti ízületi problémákban szenvedők kedvelnek. A balzsamban található fahéj szegfűszeg, levendula illóolajok népgyógyászati tapasztalatok alapján bizonyítottan csökkentik a fájdalmakat, gyulladásokat akár már néhány percen belül is.

A feketenadálytő-és árnika kivonatok pedig elősegítik az izom-, csont- és porcszövetek megújulását. Napi 2-3 alkalommal javasolt a problémás terület bedörzsölése.

1253_nalymphocare

LymphoCare Aromabalzsam 150ml

Hatféle illóolaj speciális keverékét tartalmazza, amelyek:

  •  intenzíven serkentik a bőr mikrocirkulációját, segítik a pangó folyadék elszállítását, javítják a nyirokkeringést,
  • növelik a sejtek oxigén ellátását, élénkítik a bőr és szövetek anyagcseréjét,
  • segítik megszűntetni a fáradt vagy nehéz lábérzést
  • gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású növényi olajokat tartalmaznak.

Az aromabalzsamban lévő, hidegen préselt növényi olajok táplálják, ápolják a bőrfelületet. Mesterséges színezéket és illatanyagot nem tartalmaz.

1266_naszunyog

Szúnyogcsípés utáni gél 30ml

Szúnyog- és egyéb rovarcsípések kellemetlen tüneteinek (viszketés, duzzanat) a megszüntetésére alkalmas készítmény. Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz!

A két év kutatómunkájával kifejlesztett gél kb. 1-2 perc alatt megszünteti a viszkető, égő érzést. 10-15 percen belül lényegesen csökkenti a kialakult csalángöb méretét, majd rövid időn belül teljesen el is tünteti azt. A gél hatóanyagai továbbá fertőtlenítő és keringésjavító hatásúak, így megszüntetik a felülfertőzés veszélyét. Ápolja, nyugtatja és regenerálja a sérült bőrfelületeket.

Ajánlott 3 éves kor felett. Mivel ez a 100%-ban magyar készítmény kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért a gyermekeknél is biztonsággal alkalmazható.

További információ a termékekről: www.naturarkanum.hu; :http://www.lymphocare.hu/lymphocare.html