fbpx

LRP 1+1 Akció érzékeny bőrűeknek

 

Bármilyen két Toleriane, Toleriane Teint alapozó vagy Respectissime szempillaspirál egyidejű vásárlásakor 50% kedvezményt adunk az alacsonyabb fogyasztói árú termékre

 

Toleriane termékcsalád:

Az első 3-lépéses megoldás minden típusú érzékeny bőrre.
A TOLERIANE termékcsalád olyan kíméletes, érzékeny bőrre kifejlesztett, ultra biztonságos összetevőkből álló készítményeket tartalmaz, amelyek csökkentik az allergia kockázatát. Rendkivüli, azonnali és tartós komfortérzet. Illatanyagmentes, tartósítószer-mentes, alkoholmentes, az érzékeny bőr nyugtatása céljából.

 

Toleriane Teint alapozó:

Kijavítja a bőr egyenetlenségeit, egységes arcszínt adva a bőrnek. Új, szabadalmaztatott textúrájának köszönhetően, könnyen használható, még túlérzékeny bőrön is, a természetes smink hatás eléréséért. Hosszantartó komfortérzetet biztosít, foltok nélkül. Nagyon kíméletes.
Tartósítószer mentes. Érzékeny bőrön vizsgált. Nem komedogén. UV védelem SPF 25.

 

Respectissime szempillaspirál:

Gyenge szempillák, érzékeny szemek.
Akár azonnal dúsabb pillák és látványosabb tekintet [EXTEN-LASH TECHNOLÓGIA] Hosszan tartó hatás és komfort [TISZTÍTOTT PIGMENTEK + A KÖNNY PH-ÉRTÉKÉVEL MEGEGYEZŐ ÖSSZETEVŐ] Akár 4 hét rendszeres használat után: segít megerősíteni minden egyes  szempillát, a gyönyörű dússágért és a szemirritációk és külső káros hatások elleni védelemért.
[REVITALIZÁLÓ ARGININ SZÉRUMMAL]

 

Az akció időtartama: 2018. június 1. – július 31.