fbpx

Új szolgáltatás: Medigen Okosvény a Cédrus Patikában!

Online vénybeolvasás – előre összekészített gyógyszerek

Ehhez nyújt segítséget a Medigen szolgáltatás, melyhez csak egy okostelefonra letöltött mobilalkalmazásra van szükség. Az ingyenesen letölthető applikáció sok hasznos funkciója mellett lehetővé teszi a vények beolvasását és a termékek patikában való megrendelését.

Így Ön csak eljön és átveszi tőlünk előre összekészített csomagját!

Értesül a beküldött vények, azaz előjegyzések feldolgozásáról, az esetleges hiánycikkekről, valamint értesítést kap, ha a csomag már átvehető és azt is jelezzük, hogy meddig jöhet el érte. Így biztos, hogy az adott termék itt lesz a gyógyszertárban, amikor Ön kiváltja receptjeit és nem kell majd kétszer fáradnia

Hogyan rendelheti meg gyógyszereit a Medigen alkalmazáson keresztül?

1.) Lépés: Medigen mobilalkalmazás letöltése

Töltse le a Medigen applikációt okostelefonjára. A mobilalkalmazás letölthető a Google Play és az App Store tárhelyekről. Egy gyors regisztrációt követően minden funkció használható. Ehhez csak egy nevet, jelszót, email címet és életkort kell megadnia.

2.) Lépés: Gyógyszertár megadása: Cédrus Patika

A letöltött alkalmazás megnyitása után a legfelső „Okosvény-gyógyszer előjegyzés” menüpontra kattint. Majd pedig kiválasztja az „Előjegyzés rögzítése” menüpontot. Ekkor kell megadnia, mely gyógyszertárban szeretné a recepteket kiváltani. Kereshetünk patikát név és cím alapján, vagy egyszerűen megkereshetjük a hozzánk éppen legközelebb eső gyógyszertárat. Itt el is menthetünk magunknak kedvenc kiváltóhelyeket (Cédrus Patika J)

3.) Lépés: Receptek rögzítése

A gyógyszertár megadása után az „Új vény rögzítése” részre kattintva kezdődik meg a vény beolvasása. A vény sikeres beolvasásához a felső és az alsó vonalkódra egyaránt szükség van! Ebből adódóan nem olvashatók be a csak felső vonalkóddal, elmosódott vagy be nem olvasható alsó vonalkóddal rendelkező vények, valamint a kézzel írt receptek. A receptek szkenneléséhez egy átlagos kamerájú okostelefon megfelelő. Minden recept beolvasása után a „Rögzítés jóváhagyása” gombbal menthetjük el az adott vényt.

4.) Lépés: A receptek beküldése

Miután beolvasta receptjeit, kiválasztja azokat, amelyeket ki szeretnénk váltani, és a „Küldés a patikának” ikonra kattintva elküldi megrendelését. Amikor a gyógyszertár megkapja a megrendelést, Önnek automatikus visszaigazoló üzenetet küld, ekkor a megrendelés még „Feldolgozás alatt” státuszban van.

5.) Lépés: Csomagátvétel

Ha a gyógyszertár beszerzett minden Ön által kiváltani kívánt terméket, akkor a rendelés „Átvehető” státuszba kerül, amiről Ön szintén értesítést kap. Az értesítésben tartalmazza a csomag átvételének határidejét is. Ezután Önnek nincs más dolga, mint a patikába betérve, kiváltani receptjeit és átvennie összeállított csomagját. A csomag átvételéig a rendszer napi rendszerességgel figyelmezteti Önt, hogy csomagja már a patikában várakozik.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!